RAMAZAN AYI'NIN GELİŞİNİ COŞKUYLA KARŞILADIK

ŞYBB'de Ramazan-ı Şerif Coşkusu

•Manevi baharımız Ramazan-ı Şerifin başlangıcının okulumuzun her köşesinde heyecanla kutlanmasını hayal ederek,geçtiğimiz günlerde meşakkatli ama bir o kadar da keyifli hummalı çalışma başlattık.Anasınıfı Degerler Eğitimi öğretmeni ve ilkokul öğretmenlerinin desteğiyle hazırlanan Ramazan'ı Şerif Başlangıç Şenliğinde öğrencilerimizin heyecanı ve coşkusu görülmeye değerdi.
Kur'an'ı Kerim tilavetiyle başlayan,ilahiler,Mısır ikramı eşliğinde Hacivat ve Karagöz, Nasrettin hoca,semazen gösterisi,ney dinletisi ile devam eden muazzam bir şenlik oldu.Hani 'Nerede o eski Ramazanlar...' serzenişimizi bir nebze hafifletecek güzellikte bir program oldu.Bu etkinliklerin devamında okulumuz bahçesinde şenliğimiz pamuk şekeri,yüz boyama ve çeşitli kadim Oyunlar ve etkinliklerle devam etti.
Kısıtlı zamanda bizi kırmayıp davetimizi kabul eden Düzce Gençlik Merkezi Şube müdürümüz Abdüsselam beye ve gönüllü genç arkadaşlarımıza,bizlere her koşulda kolaylık sağlayan okul müdürümüze,desteğini esirgemeyen hocalarıma ve programımızı şenlendiren talebelerimize minnettarım.
Rabbim her birini Peygamber Efendimizin (sav) Livaü'l Hamd sancağı altında toplandığımızda gül çehreli çocukların hürmetine yaptıkları bu iyiliği yüz akı gönül aydınlığı eylesin

11-03-202411-03-202411-03-202411-03-202411-03-2024